Tjedan dijete: kako izgubiti 7 kilograma u tjedan dana

Tjedna dijeta učinkovit je način za brzo mršavljenje. Dakle, na njemu možete izgubiti do 7 kilograma u 7 dana. Kako to učiniti? I koliko je to sigurno? Pročitajte u našem materijalu.

Dijeta Nedelka živopisan je predstavnik niza dijeta koje obećavaju brzo mršavljenje u kratkom vremenskom razdoblju. Naravno, to je povezano s ozbiljnim ograničenjem prehrane, a time i brojem kalorija. Vrijedi napomenuti da ovu dijetu nije lako podnijeti pa se morate pripremiti. Preporučljivo je moći puno hodati i steći neke dojmove kako ne biste razmišljali o hrani. Najbolje je ako ovih sedam dana provedete što manje vremena kod kuće, gdje se nalazi hladnjak. Također tijekom tog razdoblja vrlo je poželjno ne kuhati ništa što ne možete pojesti.

Što se tiče vode, kao i obično, morate piti najmanje 1, 5 litara dnevno. Ostala pića dopuštena su samo zelenim čajem (isključujući posebne dane)

vode i proizvoda za mršavljenje tjedno po 7 kg

Tjedan dijete: jelovnik

Kao što je već gore spomenuto, dijeta Nedelka pretpostavlja prilično ograničenu prehranu, kao u prehrani. Konkretno, možete jesti samo jedan proizvod svaki dan, podijelivši ga na 3-4 obroka.

Prvi dan

Na vašem jelovniku je piće: čajevi, kava, sokovi. Možete piti bilo što (osim gaziranih pića) iu bilo kojoj količini. Ali bolje je odbiti hranu.

Drugi dan

Vaš jelovnik je sirovo povrće. Nema ograničenja u količini. Glavna stvar je ne davati im toplinsku obradu.

Treći dan

Ovaj dan duplicira prvi i dan je za piće, pa se opskrbite zanimljivim pićima. Ako vam je jako teško, možete si priuštiti 2 smoothieja od povrća.

Četvrti dan

Voće. Jedite sirovo voće u bilo kojoj količini.

riblji orasi i avokado za mršavljenje tjedno za 7 kg

Peti dan

Na vašem jelovniku je kuhano nemasno meso, svježi sir i jaja. Ograničenje volumena: meso - 300 grama, svježi sir - 100 grama i 3 jaja.

Šesti dan

Šesti dan također pije.

Sedmi dan

Sedmi dan u Nedelkinoj dijeti namijenjen je izlasku iz stroge dijete, pa će jelovnik biti, doduše potpun, ali ipak što dijetalniji.

Za doručak pojedite omlet i jogurt. Za ručak uživajte u pilećoj juhi. Popodnevna užina je voće. A za večeru - grčka salata.

Koliko je opasno brzo mršavljenje?

Ovisi o tome što smatrate brzim mršavljenjem i koliko želite smršavjeti. Ako ste pretili i trebate izgubiti višak kilograma, to može proći brže nego ako trebate samo smršavjeti nekoliko kilograma.