Recenzije o Bentolit

 • Tena
  Isprobala sam različite dijete, išla na fitnes. Rezultati su bili minimalni, brzo su se vratili na težini. Prije šest mjeseci obratila sam se nutricionistu. Nakon pregleda moje povijesti, liječnik je preporučio bentolit. U dva mjeseca smršavio sam 30 kg! Sada pijem bentolit da bih održavao figuru jednom mjesečno tjedan dana. Težina je stabilna 60 kg - sretna sam!
  Bentolit
 • Mladen
  S godinama sam se udebljao puno viška. Nikad nisam volio ići u teretanu i dijeti - ni za mene. Stoga sam na Internetu počeo pretraživati ​​druge metode mršavljenja. Proučavao sam kritike različitih proizvoda i odlučio probati napitak bentolit. Izbor nije uznemirio. Rezultat me u potpunosti zadovoljio. Već u jednom mjesecu prijema smršavio sam 25 kg.
  Bentolit
 • Nikolina
  I sama sam vrlo vitka, koliko god pojela, nikad se ne debljam. Kupujem bentolit za supruga. On je, nažalost, vrlo sklon prekomjernoj težini. Po prvi put mu je ovo piće pomoglo da smršavi 30 kg. Uzimala sam ga dva puta dnevno po mjesec dana. Sada samo vikendom, jednom navečer. Težina je mirna, muž se ne deblja. Počeo se osjećati bolje, a i ja sam sretna).
  Bentolit
 • Maja
  Dobra pomoć u mršavljenju. Dva tjedna prijema pomoglo je izgubiti kilograme prije vjenčanja. Bilo je prikladno za piće - piće se priprema brzo, baš kao i obična instant kava. Iznenadio sam se da okus nije odvratan, već naprotiv čak vrlo ugodan, s okusom kapućina i lagane arome cimeta. Nisam bila razočarana, bila sam zadovoljna kupnjom!
  Bentolit
 • Nikolina
  Uzimao bentolit mjesec dana, jednom dnevno noću. Kao rezultat toga, smršavio sam 17 kg u normalnim uvjetima. Više sam nego zadovoljan rezultatom. Izgledam vitko i privlačno kao nikad prije! Napitak se brzo priprema i dobrog je okusa. Preporuči.
  Bentolit
Korisnička ocijena Bentolit
4
11