Napitak za mršavljenje na bazi bentonitne gline

Bentolit u Splitu Hrvatska

Piće Bentolit
€ 39€ 78
411

Naručiti Bentolit

Popust -50%

Bentolit je napitak za brzo mršavljenje na bazi bentonitne gline. Originalna cijena proizvoda € 39 bez popusta. Dostava - Hrvatska, plaćanje paketa nakon primitka.

Ako trebate kupiti piće s dostavom u Splitu:

 • putem službene web stranice popunite svoj telefonski broj i ime u poljima za narudžbu i kliknite narudžbu u obrascu za narudžbu
 • pričekajte povratne informacije - i u roku od 1 sata predstavnik tvrtke nazvat će vaš telefon i dati vam cjelovit savjet o narudžbi i isporuci
 • Navedite adresu i datum isporuke, puni trošak paketa

Obratite pažnju! Postoji posebna ponuda "POPUST -50%" - požurite s kupnjom uz popust od 50%.

Kako kupiti u Splitu Bentolit

Sada svi mogu izgubiti kilograme bez iscrpljujućih treninga i dugotrajnih dijeta, čak i oni koji prije toga nisu uspijevali imati vitku figuru uz najteže napore. Upoznajte inovaciju u dijetetici - napitak za brzo mršavljenje na bazi bentonitne gline!

Bentolit je učinkovita metoda mršavljenja za žene i muškarce. Poboljšava metabolizam, liječi cijelo tijelo. Napitak je jednostavan za pripremu, prikladan za piće i ugodnog je okusa (cappuccino s laganom aromom cimeta). Trošak u Hrvatskoj bez popusta i troškova dostave € 39. Primanje i plaćanje tek nakon primitka paketa na vašu adresu. Troškovi slanja paketa putem kurira na adresu koju ste naveli mogu se razlikovati ovisno o gradu prijema.

Skrećemo vam pažnju, samo danas POPUST -50%. Vrijedi za narudžbe putem službene web stranice. Na web stranici ispunite obrazac ako biste trebali kupiti Bentolit za promociju

Kako naručiti Bentolit i primiti dostavu u Splitu:

 • ostavite zahtjev na našoj web stranici - unesite svoje ime i telefonski broj
 • odaberite način isporuke od zaposlenika tvrtke kako biste pojasnili detalje
 • narudžbu platite nakon primitka poštom ili kurirom u Splitu

Da biste izbjegli nesporazume, pažljivo naznačite podatke o primitku paketa (Hrvatska, Podjela, ulica, kuća, poštanski broj).

Ostali gradovi u Hrvatskoj u kojima možete kupiti Bentolit

Gradovi u Hrvatskoj u kojima možete kupiti Bentolit

Bentolit u BazenuBentolit u Zagrebu
Bentolit u DubrovnikuBentolit u Rijeci
Bentolit u ZadruBentolit u Osijeku
Bentolit u BoluBentolit u Malom Lošinju
gradovi u Hrvatskoj

Recenzije o Bentolit u Splitu

 • Nikolina
  Uzimao bentolit mjesec dana, jednom dnevno noću. Kao rezultat toga, smršavio sam 17 kg u normalnim uvjetima. Više sam nego zadovoljan rezultatom. Izgledam vitko i privlačno kao nikad prije! Napitak se brzo priprema i dobrog je okusa. Preporuči.
  Bentolit