Iskustvo korištenja Bentolit

Katerina, grad Wels.

kako sam smršavio s napitkom Bentolit s bentonitnom glinom - prije i poslije upotrebe

Pozdrav svima. Danas sam odlučila ispričati svoju priču o tome kako je moja težina dosegla 105 kg, kako sam se uspjela riješiti suvišnih kilograma, čija upotreba mi je pomogla da smršavim i što je najvažnije, koji su mi se pozitivni aspekti života nakon toga otkrili!

Iskusite kako sam smršavio 60 kg u godini dana

Imam prekomjernu težinu od rođenja. I, što sam stariji, moja težina je postajala sve više. Dok sam diplomirao na fakultetu, imao sam najmanje 105 kg. Prisilila sam se na kondiciju, ali ni najiscrpniji treninzi nisu dali barem neki pozitivan rezultat.

Mislim da će se sve djevojke sa sličnim problemom složiti sa mnom. Suvišni kilogrami znatno otežavaju život, kako osobni, tako i profesionalni. Isprva sam shvatila da je prekomjerna tjelesna težina razlog zašto je muška polovica samo prijatelji sa mnom. A kad sam počeo raditi i graditi karijeru, primijetio sam da se čak i uz sve njihove sposobnosti vitkiji i sukladno tome ljepši unapređuju.

I tek tada sam ozbiljno razmislio o svojoj težini i odlučno krenuo u potragu za sredstvima i metodama koji bi me mogli spasiti od suvišnih kilograma. Prije svega, obratila sam se nutricionistu.

Napitak za mršavljenje Bentolit - što je to, kako ga koristiti

Ispostavilo se da je dijetetičar iskusni liječnik, proučavala je moju povijest i rezultate ispitivanja. Preporučio sam da nastavim raditi kondiciju za opći ton. I zakazala je sastanak s Bentolitom. Rekla mi je što je to.

iskustvo upotrebe napitka za mršavljenje BENTOLIT s bentonitnom glinom

Kako sam naučio iz liječnikovih riječi, a zatim i sam pročitao informacije na Internetu, Bentolit je brzo piće za mršavljenje na bazi bentonitne gline. U početku me, naravno, uzbunila činjenica da ću morati popiti kakvu glinu, ali u stvarnosti je sve ispalo puno bolje i ugodnije.

Ovaj se proizvod za mršavljenje prodaje u obliku praha koji se mora pripremiti, na primjer, kao instant kava ili kakao. Vrlo je jednostavno pripremiti napitak - dvije žličice praha prelijte s 200 ml vruće vode (možete ga zamijeniti obranim mlijekom). Dobro promiješajte žlicom ili tresilicom. Napitak je također bio vrlo ukusan - podsjeća na cappuccino s okusom cimeta.

Po preporuci liječnika pio sam ovaj napitak tijekom cijele godine prema individualnom tečaju. 30 dana neprekidno svake večeri prije odlaska u krevet, nakon tjedne stanke, pa opet 30 dana. I tako u krug tijekom cijele godine. Nakon svakog mjeseca tečaja posjetila sam nutricionista. Pokrenuo sam časopis u kojem sam primijetio promjene u težini i zdravlju.

Nakon upotrebe Bentolita - moji rezultati i postignuća

Nakon prvog i drugog mjeseca uzimanja Bentolita, težina se smanjila za 30 kg. Nakon 6 mjeseci - već sam imao 45 kg manje, a na kraju godišnjeg tečaja - minus 60 kg! Istodobno sam jeo kao i obično, dva puta tjedno odlazio na fitnes (jedna lekcija u trajanju od 40 minuta). Nikad nisam primijetio nikakve nuspojave ili druge negativne reakcije od uzimanja Bentolita. Zdravstveno stanje je izvrsno - izvana sam se transformirao do neprepoznatljivosti. Taman kad sam smršavio, bila je večer maturanata liceja u kojem sam studirao. Nitko me odmah nije ni prepoznao, a onda su svi bili šokirani. Cijelu večer razgovarali su samo o meni.

Prije dvije godine, u sportskom kompleksu gdje sam išla na fitnes, upoznala sam muškarca koji mi je sada suprug. Na poslu je dobila dugo očekivano unapređenje. Tako mi je jednostavno piće za mršavljenje Bentolit promijenilo život nabolje. Sada ga koristim na tjednom tečaju jednom mjesečno kako bih zadržao vitku figuru. Preporuči!