Kako smršavjeti - Osnovni principi i pravila

opća načela i pravila za mršavljenje

Kako smršavjeti? U prisutnosti prekomjerne težine i njenog rasta, treba poduzeti mjere za njezinu normalizaciju. I ovdje možete čuti, pročitati i vidjeti tisuću ili više načina, uključujući čak i posebne operacije uklanjanja masti ili smanjenja volumena želuca.

Glavna pravila za mršavljenje

Kako smršavjeti? Postoje lijekovi za mršavljenje s različitim mehanizmima djelovanja. Neki lijekovi blokiraju djelovanje enzima koji razgrađuju masnoće u našem tijelu, dok drugi, takoreći, apsorbiraju molekule masti iz hrane i uklanjaju ih iz tijela.

Sva ova sredstva, osobito kod dugotrajne primjene, mogu uzrokovati ozbiljne probleme u probavnom sustavu, pa vam ne daj Bože da ih uzimate bez savjetovanja i bez nadzora liječnika specijalista. Glavni nedostatak svih takvih lijekova je taj što djeluju samo u razdoblju uzimanja lijeka. Kad se otkaže, njegovi se kilogrami brzo vrate.

Na tržištu se oglašava mnogo lijekova i bio-dodataka za mršavljenje, a njihov broj raste. Međutim, većina njih je vrlo upitna. Proizvođači ovih lijekova češće vole ulagati novac u oglašavanje sredstava, nego u istraživanje njegove učinkovitosti i sigurnosti.

Poštovane dame i gospodo, glavno načelo i tajna mršavljenja i kontrole težine vrlo je jednostavno: morate unositi manje kalorija i trošiti ih više.

Pažnja!Postoje samo dva prirodna i sigurna načina za kontrolu tjelesne težine: vježbanjem i prehranom.

Istodobno, neke kontroliraju težinu relativno je lako, dok druge moraju raditi i trpjeti mjesecima i godinama. Prvi si mogu priuštiti izjave poput: "Prekomjerna težina znak je promiskuiteta i nedostatka samodiscipline. "Drugo, takve izjave samo smetaju.

Budući da težina također može ovisiti u jednom ili drugom stupnju o genetskim i ustavnim čimbenicima, s kojima nije tako lako riješiti se. Ipak, postoje univerzalna pravila i tehnike za kontrolu tjelesne težine koje omogućuju svima postizanje manje ili više rezultata.

U suvremenom svijetu većina stanovništva živi s relativnim obiljem hrane i hrane. Istodobno, hrana je većini lako dostupna, ne trebate je dobiti, uzgajati, samo ste otišli do supermarketa, lutali policama punim razne hrane i proizvoda u svijetloj i privlačnoj ambalaži, dobili puna kolica, dali novac na blagajni i gutali koliko želite, i koliko će ih stati.

Uz obilje, raznolikost i lako dostupnost hrane i proizvoda, većina potrošača razvija pravu "ovisnost o hrani". Ljudi su ovisni o hrani, visokokaloričnoj, masnoj ili slatkoj hrani, poput droga. Kao rezultat, dolazi do kroničnog prejedanja sa svim negativnim posljedicama na dobrobit i zdravlje, a višak kilograma samo je vanjska manifestacija tih negativnih posljedica.

Stoga je prvi korak i pravilo izlazak iz "manije o hrani". Preuzmite samokontrolu nad hranom. Slušajte svoje osjećaje apetita ili gladi. Ne progutajte ništa užasno, samo zato što ste to odložili i pogledali s tanjura ili zato što je vrijeme za međuobrok ili ručak. Slušajte svoje unutarnje osjećaje, želite li zaista jesti, trebate li zaista grickati.

  • Pravilo 1.Jedem samo kad sam stvarno gladan.
  • Pravilo 2.Nikada nemojte jesti svoje nasitlje. Slušajte svoj osjećaj gladi, prošao je - dosta, pomaknem tanjur, ustanem od stola. Ponekad biste trebali prestati jesti čak i kad vam se još uvijek sviđa. Često oči još uvijek žele, ali želudac je već pun. Slušajte želudac i smirite pohlepu očiju.
  • Pravilo 3.Važite jednom tjedno i usporedite očitanje stanja s prethodnim promjenama. Ako primijetite da se počinjete debljati, poduzmite potrebne mjere za kontrolu težine.

I to je to, ne trebate izmišljati nešto pretjerano napredno, ne trebate tražiti previše moderna sredstva, nakon čega ste, kao što ste prestali uzimati lijek, i ponovno počeli dobivati ​​na težini. Ovo je čista prevara, događa se uobičajena mužnja novca, urazumite se, niste mašina za novac i ne želite da farmaceutski poduzetnici profitiraju na vašem zdravlju. Dakle, vaš je sklad u vašim rukama, samo trebate pokazati karakter i tvrdoglavost. Krenite u akciju.